Plastik stol

Loading...

12.00 kr. / dag

300 på lager

Nulstil dato

Beskrivelse

Lej plastik stol i hvid plast

Hvid plastik stol som er velegnet ude som inde. Stolen kan stå direkte på græs. Stolen er med en rigtig god siddekomfort og fylder ikke særligt meget. Kan forekomme “beskidt” da den er til udvendig brug.

Lej caféstole til fest eller andet

Denne hvide caféstol er velegnet til havefest eller fest i større hal. Den er behageligt at sidde på. Ofte lejer vi den ud til havefester, vej fester og byfester. Udlejningstolen er ikke sart af sig, og kan holde til lidt af hvert. Derfor kan din anledning til leje af caféstol være mange. Måske skal du holde fødselsdag. Måske skal du fejre jubilæum med arbejdet eller holde fest for naboerne i haven. Lej caféstole til din anledning. Vi hjælper.

Faq:

  • Siddehøjde: 45 cm.
  • Højde: 89 cm. Bredde: 47 cm. Dybde: 52 cm
  • Kan bruges inde og ude

Afhentning eller levering af stole

Når du lejer stole og borde hos os, så kan du selv afhente på vores lager. Vi vil også mere end gerne levere dine udlejningsstole og borde til dig. Fortæl os blot adressen, og vi kører ud med det samme. Du kan hente udlejningsstole i Frederiksværk. Vi har nemlig base i nordsjælland, Dermed er vi en af sjællands foretrukne leverandører indenfor stole og borde.

Stole, borde og andet til festen

Hos os kan du leje mere end blot stole til fødselsdagen. Vi leverer alt til festen, uanset om du er privatperson eller erhverv. Står du og mangler telt, gulv, bestik, glas og lys? Se mere lige her, eller kontakt os gerne og hør nærmere.

 

Kontakt Frederiksværk Teltudlejning

Du er altid velkommen til at kontakte os for hjælp, rådgivning eller bestilling. Skriv til os her

Kontaktinformation:

Telefon: +45 22669529
Mail: Info@frvteltudlejning.dk

Besøg vores afdeling her:

Industrivej 19

3300 Frederiksværk

Tjek evt. vores anden hjemmeside Her