frvlogo
Fyrværkeritelte

Fyrværkeritelte

I Danmark er det efterhånden blevet en tradition for, at der bliver opstillet mange fyrværkeritelte i december måned rundt omkring i danmark. Hovedsageligt bliver disse telte brugt til salg af fyrværkeri og andre sjove ting over hele landet.

Størrelse på telt

Vi anbefaler generelt min. 1 m2 pr. person ved spisning og 1,5 m2 hvis festen er med musik og dansk. Husk at bestille telt til, garderobe, dj, buffet eller bar

Teltduge

Alle vores telte er helt hvide. Teltene leveres som standard med 50% vinduer, 1 dør og resten uden vinduer

Lejeperiode

lejeperioden er på 3-5 dage. Så skal i holde fest en lørdag, så bestræber vi os på at sætte teltet op senest torsdag og en normal nedtagning vil blive mandag/tirsdag

Betaling

Betaling skal ske ved levering/afhentning. I kan betale på Mobile pay, straksoverførsel eller kontant

Udvalgte produkter

Telt 12x3
Telt 12×12
12,000.00 kr. / dag
Telt 12x3
Telt 12×15
14,000.00 kr. / dag
Telt 12x3
Telt 12×18
16,000.00 kr. / dag
Telt 12x3
Telt 12×21
18,000.00 kr. / dag
telte til fyrværkeri

Lidt info om fyrværkeritelte

Vi har stor erfaring med at levere telte til fyrværkeri. Vi har opstillet fyrværkeritelte i mange år og besidder stor erfaring omkring sikkerheden indenfor området. Vores fyrværkeritelte kan fås i mange størrelser, alt efter kundens behov. Sortimentet af vores telte er meget bredt.

Det mindste telt som vi har til fyrværkeri, har en bredde på 6 meter. og dybde uden begrænsning. og vi har 9 meter i bredden og 12 meter i bredden og dybden uden begrænsning.

Alle vores fyrværkeritelte har en siddehøjde på 220 cm.

Frederiksværk Teltudlejning startede med opstilling af fyrværkeritelte for mange år siden. Vores telte til fyrværkeri har en typisk 2 til 3 ugers lejeperiode, alt efter kundens ønsker og behov. Der er selvfølgelig også mulighed for at leje i længere eller i kortere periode som det passer med kundens planlægning af fyrværkerisalg

Opstilling af fyrværkeritelte i hele Danmark
Fyrværkeritelte bliver typisk opstillet i midten af december måned, hvor det er koldt. På baggrund af det har kunden også muligheden for at bestille diverse ting igennem os som:  gulv til teltet, varmekanon, hegn, belysning og m.m.

Alle fyrværkeritelte er godkendte og certificerede efter danske normer, som blev vedtaget 1. januar i 2015.

For mere information vedrørende fyrværkeritelte bedes du ringe på Tlf. 22669529 ellers kan du også sende en mail ved at benytte vores kontaktformular.

Værd at vide når du lejer hos os...

Teltet kan stå frit uden brug af barduner. Teltpriser er inkl. opsætning og nedtagning ekskl. fragt. Ved opsætning følges terræn. Teltpladsens underlag skal være fast, jævnt og ryddet (manglende rydning af husdyrs efterladenskaber kan resultere i udsættelse af opsætning af telt, med beregning af ekstra ventetid/kørsel til følge) og evt. afmærket før opsætnings dato. Der skal være køremulighed for lastbil til stedet. Klistermærker og lignende må ikke anvendes på teltdug og gulv. Der må ikke grilles eller tilberedes osende mad i teltet eller dets umiddelbare nærhed. Lejer sørger selv for opsætning/nedtagning af borde, stole m.m. Teltet skal være ryddet og gulv vasket ved afhentning. Det kan forekomme at gulvet skal vaskes før ibrugtagning.

Alle telte bliver leveret og opsat med pløkker og barduner. Pløkker kan anvendes i, græs, grus, beton, fliser. Hvis det ikke er muligt, så skal i bestille beton klodser, der kommer en mer pris på dette

Vi har følgende udvalg til telt udlejning:
  • Festtelte
  • Partytelte
  • Festivaltelte
  • Fyrværkeritelte
  • Håndværkertelt
  • Sceneudlejning
  • Selskabshus

Levering kun til gadeplan, medmindre andet er aftalt jf. lejekontrakten. Ved trapper kommer der en mer pris. Levering og afhentning foretages kollektivt, så fast tid kan ikke loves. Fragten er gældende til nærmeste afsætningsmulighed (overdækket) inden for en afstand af max. 20 meter fra vogn. Alt udstyr bliver leveret i store varebiler, lastbiler og store trailere, det er lejers ansvar at gøre plads til parkering. Selvafhentning er muligt, transporteres i LUKKET vogne eller trailer. Lejer læsser selv på og af fra/til anvist plads.

Vores forsikring dækker stormskade og brandskade, så længe vores regler er overholdt

Alle vores telte er certificeret og lever selvfølgelig op til myndighedernes strengeste krav. Det er din garanti for, at vi kan levere en god kvalitet til dig. Alle vores teltduge er lavet af brandhæmmende og godkendte materiale, og derfor kan du trygt og sikkert lej et telt hos Frederiksværks Teltudlejning uden at skulle bekymre dig om sikkerheden.

Der er visse krav til omgivelserne for at kunne sætte et telt op, dette kan du læse mere om vores på vores hjemmeside, så du er klædt godt på, når du ønsker telt udlejning.

Vi har et bredt udvalg af lys til jeres Festtelt. Vi har lyskæder, lysekroner, hvide lamper mm.

For at se vores udvalg se her